Reklama FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy     Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Profil Rejestracja Zaloguj  
Forum GPS24 :: Nawigacja GPS :: Monitorowanie Pojazdów Strona Główna
Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
sebek76 

Dołączył: 23 Kwi 2007
Posty: 3
Skąd: Ruda Slaska
Wysłany: 2008-04-12, 15:03   Blaupunkt lucca 3.5

Witam kupiłem dzis Blaupunkta lucca 3.5 ale jakaś marna mapa w niej jest nie znam sie za bardzo ale mam pytanie czy moge sobie wgrać TomTom-a 7 jak nie to jaka jest najnowsza mapa do tego Blaupunka lucca 3.5 bede ci bardzo wdzieczny za pomoc dowiedziałem sie o tobie na forum podobno jesteś najlepszym ekspertem od nawigacji
_________________
sebek
 
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-04-12, 15:25   

TomTom 7 z tego co wiem nie wyszedł na winCE.

Zainteresuj się AutoMapą lub Sygic Drive
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
sebek76 

Dołączył: 23 Kwi 2007
Posty: 3
Skąd: Ruda Slaska
Wysłany: 2008-04-12, 15:31   

marek216 napisał/a:
TomTom 7 z tego co wiem nie wyszedł na winCE.

Zainteresuj się AutoMapą lub Sygic Drive


niema innego sposobu na odblokowanie tylko trzeba to wysyłać na allegro i jeszcze za to płacić :mad:
_________________
sebek
 
 
 
artur5

Dołączył: 06 Sty 2008
Posty: 36
Wysłany: 2008-04-13, 09:57   

To po co kupowałeś blaupunkta?.
po odblokowaniu 3.5 dobrze działa automapa.
Zainwestuj jeszcze trochę w tą luczkę i będziesz zadowolony.
Pozdrawiam
 
 
stasio 

Dołączył: 14 Kwi 2008
Posty: 4
Wysłany: 2008-04-14, 23:55   

Blaupunkt luca 3.5 to super sprzęcik ma całą europe, tmc i duży ekran w sklepach jest w podobnej cenie do mio c250 tylko lepszy:)
 
 
andyt74

Dołączył: 18 Sie 2007
Posty: 26
Wysłany: 2008-04-16, 09:19   Potwierdzam Lucca 3.5 to dobry sprzęt

Mam porównanie ponieważ przez pół roku miałem Lucca 3.3 , aktualnie prowadzi mnie Lucca 3.5 i moim zdaniem warto zainwestować parę groszy, TMC testowałem min. w Berlinie- bardzo ułatwia poruszanie się po miescie, oczywiście wymagana jest tutaj znajomość samego miasta aby wiedzieć gdzie aktualnie robi się Stau....., wyświetlacz jest bardzo czytelny, wykonanie również przyzwoite.
 
 
iro1 

Dołączył: 13 Kwi 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-04-20, 20:19   Blaupunkt lucca 3.5-odblokowany

Witam wszystkich !
Od soboty jestem tym szczęśliwcem,który cieszy się odblokowaną luccą,i wgraną AM :smile: ,oczywiście zawdzięczam to markowi216,za co bardzo dziękuję.
Nie traktujcie tego jako reklamę,a raczej jako dobrą radę dla tych,którzy chcą odblokować luccę w profesjonalny sposób,pod szyldem soft-serwis kryje się fachowość,żetelność i przede wszystkim uczciwość.Marek jest bardzo pomocny,zawsze służy dobrą radą i pomocą,a co najważniejsze daje gwarancję-zapewne odezwą się ci,którzy będą psy wieszać,że odpłatnie !-powiem,że usługa nie jest droga,i jeżeli ktoś chce się cieszyć poprawnym działaniem Luczki to powiem,że warto,a napewno będzie drożej jeżeli uwalicie sprzęt na własne życzenie :oops: i wtedy dobry Boże nie pomoże, a z kieszeni ubędzie i to sporo.
Markowi jeszcze raz dziękuję, a was wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia :smile:
 
 
Arizo 

Dołączył: 19 Sie 2008
Posty: 12
Wysłany: 2008-08-19, 20:04   

iro1, Bzdura do kwadratu!! Chce odpłatnie odblokować idę do serwisu, chce samemu na własną odpowiedzialność i za darmo, szperam po forach! Jeśli koleś do pewnego momentu pomaga i w pewnym momencie woła kasę niech spada bo to komercja. Tak czy śmak robisz za reklamę świadomie czy nie a reklama usług płatnych jest zabroniona.
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-08-19, 20:16   

Skoro mnie wywołano.

Na forach pomagam pewnie dłużej niż Ty fora znasz !
Pomagam na tyle ile uważam za słuszne ( do większości doszedłem sam i robię rzeczy o jakich na forach nie poczytasz ) - inna sprawa, że ciekawe co byś czytał gdyby nie mi podobni czasem coś wklepali ?

Nawet w tak bzdurnych przypadkach jak konfiguracja GPS oraz kilka innych bzdurek za które ktoś kliknął "pomógł ".

Popatrz na statystykę postów tu i na elektrodzie. Jak tyle naklepiesz to zapraszam ponownie.

Przykład z forum gdzie moderuję - uważam, że polecenie kogoś kto potrafi jest normalne.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1006042.html


To tyle i sorki za off topick.
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-09-03, 16:14   

Niestety ( a może stety ) nie ma wersji windows mobile dla urządzeń PNA. Prawie wszystkie oparte są na wince.

Niestety nie ma spolszczenia dla windows CE - w przypadku Luccki nie ma nawet angielskiej wersji systemu.
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
pszemo1

Dołączył: 03 Wrz 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-09-04, 06:16   dzieki

mam jeszcze pytanie czy jest szansa jakos ucywilizowac tego win ce? jakie aplikacje moga na nim pracować?czy opłaca sie zostawic go odblokowanego czy lepiej wrocic do oryginalnej mapy?
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-09-04, 06:25   

Na ce chodzą gry multimedia, pakiet biurowy - nie wiem co jeszcze chcesz :)
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
pszemo1

Dołączył: 03 Wrz 2008
Posty: 2
Wysłany: 2008-09-08, 10:58   

witam daj mi prosze namiary skad moge sciagnac jakis pakiet biurowy pod ce
 
 
Mumin34

Dołączył: 22 Wrz 2008
Posty: 1
Wysłany: 2008-09-22, 23:04   

witam. podklejam się pod pierwszy z brzegu temat dot. mojego zapytania. szykuję się do zakupu niedrogiej nawigacji. na początku dumałem nad mio, larkiem, akirą, a dziś trafiłem na lucce 3.5 (wyświetlacz 4,3"). warto dopłacić 200 zł do blaupunkta względem np larka, mając w planach i tak wgranie innej mapy niż oryginalna? teoretycznie będzie niemal to samo (w przypadku powiedzmy akiry, ze względu na wyświetlacz), ale jakoś więcej zaufania mam do blaupunkta niż do nazw które niewiele mi mówią. dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
 
 
marek216 
serwis gps

Pomógł: 95 razy
Dołączył: 26 Sty 2007
Posty: 2581
Wysłany: 2008-09-23, 06:22   

Warto. W przypadku porównania Blaupunkt vs. akira dam ci dodatkowy argument : bateria.
Urządzenia z dużymi ekranami to pożeracze prądu. Blaupunkt ma baterię lepszą, łatwiej ją dokupić i co najważniejsze dostępną bez rozkręcania obudowy. Różnica w cenie to 150 zł więc moim zdaniem warto !
_________________
Serwis elektroniki: nawigacje, aparaty, tablety, gsm, RTV + audio
www.soft-serwis.eu


Demotywatory dla elektroników
www.relaks.soft-serwis.eu
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Theme xand created by spleen & Soft.

Dentysta Wroclaw
Nowe rozwiazania GPS oraz aplikacje i urzadzenia GPS wybrane przez specjalistow dla fanow nowych technologii.